TANG OG TARE I KJØKKENHAGEN
21. januar 2025

Tang og tare har lenge vært en undervurdert ressurs i hagebruk, men de siste årene har mer og mer hageentusiaster og gartnere oppdaget de fantastiske fordelene ved å bruke disse havproduktene i kjøkkenhagen. Ikke bare er tang og tare miljøvennlige alternativer til kjemisk gjødsel, men de gir også en lang rekke helsefordeler for plantene og kan bidra til å forbedre jordkvaliteten på en helt naturlig måte.
BLI MED I SPISELIGHAGE KLUBB
MEDLEMSFORDELER:
Full tilgang til alt innhold - Alle artikler, eksklusive nyhetsbrev, tips og triks fra Dennis
Rabatt i nettbutikken - 20% rabatt på ALT hos SPISELIGHAGE.NO
Bilde- og videobibliotek - Stor database med inspirasjon, guider, og “how-to”-videoer
Ekslusive rabatter - Tilgang til spesialtilbud og fordeler fra samarbeidspartnere
Månedlige Q&A sessions - Få svar på dine spørsmål fra Dennis hver måned
Veiledning og kunnskap - Tilgang til Norges største dyrkeleksikon - en guide for spiselige vekster