OPPSKRIFT: HJEMMELAGET RABARBRAKOMPOTT
04. juni 2020

Takk til naturen. Vi er så heldige at planten rabarbra trives så godt her i landet - tross at den opprinnelig er importert ifra Sentral-asia for snart 300 år siden. De fleste norske hager har denne fantastiske nytteveksten i sine hager. Kan spises rå og dyppes i sukker - nam! Tradisjon tro lager jeg kompott hver vår. Det er virkelig definisjonen på at sommeren er ankommet.
BLI MED I SPISELIGHAGE KLUBB
MEDLEMSFORDELER:
Full tilgang til alt innhold - Alle artikler, eksklusive nyhetsbrev, tips og triks fra Dennis
Rabatt i nettbutikken - 20% rabatt på ALT hos SPISELIGHAGE.NO
Bilde- og videobibliotek - Stor database med inspirasjon, guider, og “how-to”-videoer
Ekslusive rabatter - Tilgang til spesialtilbud og fordeler fra samarbeidspartnere
Q&A sessions - Få svar på dine spørsmål fra Dennis
Veiledning og kunnskap - Tilgang til Norges største dyrkeleksikon - en guide for spiselige vekster